Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné pomôcky pre psov
kvalita a dobra cena
Dobré ale nemajú žiadnu vôňu jak píšu.
- Vystupujúce písmenka
- Veľmi príjemný fond
Páči sa mi že písmenka nie sú hladké ale jemne vystúpené, pri kúpe postroja tam boli nápisy ktoré boli hladké, tieto vyzeraju jednoznačne lepšie
- Bio
super
- Super produkt , veľká spokojnost.
- Dobre tesniaca.
jednoducho dokonale
- Pohodlný, mäkký, skladací, komfortnejší pre psa.
- Veľkosť vhodná aj pre stredne veľkého psa.
- Relatívne ťažký.
super
ak nestíhate z práce domov vyvenčiť miláčikov, je to pomôcka, že majú možnosť pri súrnom prípade použiť podložku - neraz sa mi to oplatilo.
- Domáce vyšetrenie
- Veľa parametrov na prúžku
- Veľké balenie
Táto značka má rôzne prúžky na rôzne testovanie...no tieto sú super,že máte v nich všetko. Keď sa vám niečo nezdá na psíkovi,tak je fajn spraviť narýchlo test. Samozrejmosťou,že nenahradza veterinárne ošetrenie. Jedine čo je škoda,že tieto prúžky sú v balení po 50 kusov a keď už raz balenie otvoríte ,musíte ho do 90-110 dní využiť. Čiže by som prijala ,aby boli napríklad balené samostatne 5x10 v balení.
Dobrý čistič, mačky ho tolerujú
- sú dosť tenké a podlaha pod nimi je vlhká
- Pohodlný
- Flexibilný
- Splnil účel
- Odolný materiál
Golier u nás splnil všetky očakávania, nestresuje psíka, zamedzil olizovaniu rany, my sme ho pripevnili na obojok, lebo inak by ho psík zvliekol z hlavy. A super aj pri spaní, ako poduška (pre upresnenie - rasa Labrador, pre iné rasy s dlhším krkom alebo hlavou možno nebude vhodný, lebo psík si dočiahne aj tam, kde nechceme).
- vrecka su pevne, netrhaju sa
pre psa a mačku výborné v horúcich dňoch
Aga Ohrada pre zvieratá 80 x 80 cm
Saňo
Pridané: 25. septembra 2023
(naposledy upravené 25. septembra 2023)
Zakúpený v svet-trampolin.sk
Pekne prevedenie.
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »